Витринни сенници

Стилно и ефективно решение за защита на прозорци на градски апартаменти, офис сгради, витрини и търговски центрове от жаркото слънце. Основни предимства: понижава температурата в помещението с 5 – 8 градуса, което премахва нуждата от климатик и вентилатори. Ъгълът на наклон варира от 0 до 170 градуса, като напълно регулира нивото на осветеност и премахва отблясъците от стъклото. Платното е допълнително декорирано с десен или брандиране. Това ще помогне да се подчертае изображението и ще служи като допълнителна реклама.

Описание


Стилно и ефективно решение за защита на прозорци на градски апартаменти, офис сгради, витрини и търговски центрове от жаркото слънце.

Основните предимства на сенниците : понижава температурата в помещението с 5 – 8 градуса, което елиминира използването на климатици и вентилатори. Ъгълът на наклон варира от 0 до 170 градуса, като напълно регулира нивото на осветеност и премахва отблясъците от стъклото. Платното е допълнително декорирано с десен или брандиране. Това ще помогне да се подчертае изображението и ще служи като допълнителна реклама.

Приложение: за магазини, за прозорци и тераси
Опции: Автоматично, Печат
Монтаж: 2-3 часа

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.