Вертикални сенници

Мултифункционалните системи Zip и Screen Сенници напълно ще заменят класическите платове и ролетни щори. Основни предимства: те перфектно разпръскват ярка слънчева светлина, като същевременно предпазват помещението от вятър, прах и насекоми. Идеално се вписват в отвор с всякакъв размер и хармонично допълват всяка стая. Вградената автоматизация ви позволява едновременно да контролирате системата по целия периметър.

схема вертикален сенник

Описание

Мултифункционалните системи Zip и Screen Сенници напълно ще заменят класическите платове и ролетни щори.

Сенника може да се изпълни и с акрилни платове Breza и PARÀ на същата цена. Изпълнение с акрилни платове PARÀ Starlight, PARÀ StarScreen, PARÀ Print е с доплащане.

Както всеки PVC продукт, така и PVC платът се свива/разширява от студено/топло.
Това свиване/разширяване е около 2% от размера на PVC плата. Прозрачният PVC плат се слепва през 135 см във височина. Слепването представлява тънка (2 см) прозрачна хоризонтална линия. Винаги се започва с цяло парче PVC плат (135 см) отдолу нагоре.

При боядисване на профилите, PVC частите остават в стандартния си цвят.

Основни предимства: те перфектно разпръскват ярка слънчева светлина, като същевременно предпазват помещението от вятър, прах и насекоми. Идеално се вписват в отвор с всякакъв размер и хармонично допълват всяка стая. Вградената автоматизация ви позволява едновременно да контролирате системата по целия периметър.

Приложение:  за кафенета и ресторанти, тераси и веранди, селски къщи, вили

Монтаж:  3-5 часа

Малка компактна система ZIP 100 Decolife е предназначена за декориране на малки отвори за врати и прозорци. Системата може да се монтира вътре
Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.