Външни ролетни щори Screen

Свободно висящите ролетни щори са практично решение за прозоречни отвори с всякакъв размер. Перфорираната структура на тъканта образува мрежа, която омекотява интензивната светлина и напълно елиминира отблясъците от стъклени повърхности, като компютърен монитор. Материалът с антистатичен ефект не събира прах и следователно практически не се замърсява. Стилният елегантен дизайн ще допълни перфектно всяка стая. Външните завеси предпазват добре от слънцето и нескромните погледи.


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!


Kristalen prozorets
Kristalen prozorets
Kristalen prozorets
Kristalen prozorets

Предишна
Следваща
screen

Външни ролетни щори Скрийн са предназначени за монтаж в тесни вертикални отвори. Запечатаната кутия увеличава експлоатационния живот 5 пъти….


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!


screen1

Перфектната комбинация от здравина и естетичен вид. Полукръглата касета придава на системата изящество и елегантност, като същевременно предпазва тъканта и..


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!


Отворената система е предназначена за монтаж на прозорци и отвори със стандартен размер. Блокира слънчевата радиация, нежно разсейва светлината и…


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!


Удобни и практични за използване, ролетните щори Screen са практично решение за защита на вашето пространство от пряка слънчева светлина. Тази версия на слънцезащита е подходяща за външен и вътрешен монтаж: декорация на офиси, апартаменти, балкони, лоджии, беседки.

При производството на вертикални тентови системи се използва екструдиран алуминий и специална тъкан, които не събират прах, не се замърсяват, пропускат добре въздуха и разсейват слънчевите лъчи.

Дизайнът на такава завеса може да бъде отворен и затворен (касета) тип. В отворена система тъканта се движи по вертикални направляващи кабели, а в касетна система се движи по специален алуминиев прът в касетата. За да може платното да бъде равномерно опънато, в долната част на конструкцията се използва утежнител.

Характеристики и предимства на външните ролетни щори
За слънцезащитната система се използват няколко вида плат:

• Непрозрачен. Отличава се със стилен дизайн. Подходящ за тези, които искат да постигнат максимална пропускливост на светлина. Плюсове: висока якост, непретенциозна грижа.
• Фина мрежа. Материалът не пречи на гледката от вътрешността на помещението. Материята предпазва от жаркото слънце и дъжд.
• С вложки от PVC плат. Пропуска добре слънчевата светлина, предпазва от вятър и валежи.
Екранните завеси имат следните предимства:
• Позволява ви да премахнете отблясъците от стъклени повърхности, като смекчите интензитета на светлинния поток.
• Притежават стилен лаконичен дизайн. Подходяща за всеки интериор.
• Не пречете на нормалната циркулация на въздуха.
• Отървете се от задуха в стаята.
• Ще допълни перголите и ще осигури допълнителна UV защита.
• Външните системи ще предпазват не само от слънцето, но и от любопитни очи.
Монтажът на вертикални слънцезащитни системи отнема няколко часа. Преди монтажа се извършва измерване. Възможно е да се произвеждат защитни конструкции за тесни, стандартни и широки прозоречни отвори.

Защо да изберете нас:
• Собствено високотехнологично производство.
• Комплексни услуги: проектиране, производство, монтаж, поддръжка.
• Голям избор на материали и цветове.
• Атрактивни цени.