Сенници

Тенти за кафенета, ресторанти, тераси подходящи също за веранди, магазини или вили

Описание

HPE Сенник е модерен многофункционална слънцезащитна система. За разлика от непрактичните и неудобни за монтаж тенти, поликарбонатни сенници и платнени завеси, тентата се монтира за няколко часа и се сгъва в малка компактна кутия само за минути. Този тип слънчев навес решава няколко проблема наведнъж: предпазва от яркото слънце, позволява ви да регулирате нивото на осветеност на стаята, без да пречи на гледката; предпазва от дъжд, вятър и сняг, зонира пространството, регулира вътрешната температура.

Приложение: за кафенета и ресторанти, тераси и веранди, селски къщи, вили.
Опции:  Автоматизация, Осветление.
Монтаж: 1-3 часа

Касетъчни сенници

Касетъчен сенник

Уплътнена касета, надеждно защитава тъканта и механичния вал от дъждовна вода, уличен прах и мръсотия. Това увеличава експлоатационния живот на сенника..

Полукасетъчни сенник

Най-добрият вариант, съчетаващ практичност и гъвкавост. Притежава високи слънцезащитни характеристики. Специален акрилен плат…

Отворени тенти

Практичен и бюджетен вариант, който ще защити сайта в горещо лято, дъждовна пролет и мразовита есен. Лека и издръжлива конструкция, изработена от..

Вертикални сенници

Универсална слънцезащитна система, която има уникална гъвкавост. Системата може да се използва като външни ролетни щори, в….

Витринни сенници

Витринни сенници

Многофункционалната система е предназначена за декориране на витрини. Засенчват пространството пред витрината и напълно премахват отблясъците от стъклата….

Прибиращи се сенници

Сенниците с прибиращи се (плъзгащи) рамена се разделят на 4 основни вида: отворени, полукасетъчни, касетъчни и витрини. Този тип сенник е идеалният избор за…

Отворени тенти

Остъкляването на покрива трябва да бъде възможно най-безопасно за хората – а самият дизайн на зимната градина трябва да служи на първоначалната си цел – да създава

Вертикални сенници

Сенник за зимна градина HPE. Предназначен за защита от слънце и слаб дъжд (в зависимост от ъгъла на наклона и размера на системата) в стъклени системи…


Предлагаме закупуване на сенници за защита от слънце, дъжд, вятър, сняг. Леките и подвижни конструкции се използват и за зониране на пространството, регулиране на нивото на осветеност и температура в защитените помещения.
Подобно на перголите, тентовите системи са най-доброто решение за лятната тераса на кафене или ресторант, веранда на лятна къща или вила. Такива дизайни могат да бъдат намерени в магазини, сладкарници и пекарни. Стилни и практични продукти идеално допълват фасадата на всяка сграда.
Допълнително тези системи са оборудвани с автоматично управление за удобно отваряне/затваряне, вградено осветление. На сенника може да се приложи всякакъв печат: лого, търговска марка.

Характеристики на дизайна

Сенникът е лека шарнирна конструкция със сглобена рамка. Продуктът се монтира над отвора на прозореца. Рамката е изработена от здрав екструдиран алуминий с антикорозионно покритие (може да се използва всеки цвят).

Отварянето и затварянето на конструкцията се извършва ръчно или с помощта на автоматизация. С помощта на сензори за слънчев вятър можете автоматично да регулирате ъгъла на тентата.

Изборът на сенникова система зависи от задачите:
•  Вертикалните конструкции са чудесни за засенчване на прозорци и за защита на вашия дом от любопитни очи. Монтирането на такава тентова система също допринася за създаването на комфортен вътрешен климат.
•  Тента тип пергола е подходяща за декориране на уютни и удобни места в близост до селска къща или кафене. Тази пергола се състои от алуминиева рамка и платнена тента. Терасата ще бъде надеждно защитена от горещото слънце, вятър и дъжд.
•  Конструкциите от касетен тип са прибираща се система, в която валът и тъканта са защитени от специална кутия. Такава защита е подходяща за декориране на витрини, летни дворове.
•  За зониране на пространството са подходящи странични конструкции. С тяхна помощ можете да създадете прибиращ се екран за изкуствен резервоар, да разграничите пространството в беседката, да засенчите определена част от сайта.
Сенниците (за тераси, веранди и други цели) имат следните предимства:
• Пазят от топлина и пряка слънчева светлина. Те предотвратяват проникването на ултравиолетова светлина в помещението.
• Подобряване на видимостта в помещението: премахване на появата на отблясъци върху стъклената витрина и върху компютърни монитори, телевизори.
• Намаляване на разходите за климатизация, предотвратяване на силно нагряване вътре в помещението.
• Не пречат на проникването на въздух, въпреки плътната структура на сенника. Но те осигуряват отлична защита от дъжд и поривист вятър.
•  Хармонично допълват екстериора и могат да се превърнат в ярък акцент върху фасадата на сградата.
•  Ако са правилно инсталирани, те ще издържат много години.
Навесът на сенника е прост и лесен за монтаж. Може бързо да се демонтира.

Защо да изберете нас

Високотехнологично производство, което ни позволява да произвеждаме модерни и издръжливи слънцезащитни и атмосферни системи.
•  Гаранция за високо качество и безопасност на дизайна.
• Възможност за поръчка на сенници от всякакъв размер и вид: касетъчни, полукасетъчни, вертикални, отворени, за декорация на витрини. Поръчваме и перголни сенници за летни дворове и заведения.
• Достъпни цени. Възможност за разсрочено плащане, разсрочено плащане и лизинг.
• Професионален монтаж. Монтажът отнема 1-3 часа. Нашата компания предоставя гаранция за извършената работа.
Стойността на поръчката включва индивидуален дизайн, 3D визуализация(опционално), изготвяне на документация.

Можете да заплатите поръчката в брой, с кредитна карта и по банков път. Готовите конструкции се доставят и монтират в цяла София в радиус до 70 км. и до всеки регион на България от транспортни компании.

Нашите експерти ще помогнат при избора на сенник, като вземат предвид характеристиките на екстериора на сградата, мястото на монтаж и предназначението.

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.