Описание

HPE Сенник е модерен многофункционална слънцезащитна система. За разлика от непрактичните и неудобни за монтаж тенти, поликарбонатни сенници и платнени завеси, тентата се монтира за няколко часа и се сгъва в малка компактна кутия само за минути. Този тип слънчев навес решава няколко проблема наведнъж: предпазва от яркото слънце, позволява ви да регулирате нивото на осветеност на стаята, без да пречи на гледката; предпазва от дъжд, вятър и сняг, зонира пространството, регулира вътрешната температура.

Приложение: за кафенета и ресторанти, тераси и веранди, селски къщи, вили.
Опции:  Автоматизация, Осветление, Печат.
Монтаж: 3-4 часа

Уплътнена касета, надеждно защитава тъканта и механичния вал от дъждовна вода, уличен прах и мръсотия. Това увеличава експлоатационния живот на сенника..

Касетъчни сенници

Касетъчен сенник

полукасетъчни сенници

Полукасетъчни сенник

Отворени-тенти

Отворени тенти

поръчай

Уплътнена касета, надеждно защитава тъканта и механичния вал от дъждовна вода, уличен прах и мръсотия. Това увеличава експлоатационния живот на сенника..

 

Практичен и бюджетен вариант, който ще защити сайта в горещо лято, дъждовна пролет и мразовита есен. Лека и издръжлива конструкция, изработена от..


Вертикални сенници

Вертикални сенници


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!

Универсална слънцезащитна система, която има уникална гъвкавост. Системата може да се използва като външни ролетни щори, в….

Витринни сенници

Витринни сенници


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!

Многофункционалната система е предназначена за декориране на витрини. Засенчват пространството пред витрината и напълно премахват отблясъците от стъклата….


Прибиращи се сенници

Прибиращи се сенници


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!

Сенниците с прибиращи се (плъзгащи) рамена се разделят на 4 основни вида: отворени, полукасетъчни, касетъчни и витрини. Този тип сенник е идеалният избор за…


Тента за зимна градина

Отворени тенти


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!

Остъкляването на покрива трябва да бъде възможно най-безопасно за хората – а самият дизайн на зимната градина трябва да служи на първоначалната си цел – да създава

Сенник HPE

Вертикални сенници


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!

Сенник за зимна градина HPE. Предназначен за защита от слънце и слаб дъжд (в зависимост от ъгъла на наклона и размера на системата) в стъклени системи…

Предлагаме закупуване на сенници за защита от слънце, дъжд, вятър, сняг. Леките и подвижни конструкции се използват и за зониране на пространството, регулиране на нивото на осветеност и температура в защитените помещения.
Подобно на перголите, тентовите системи са най-доброто решение за лятната тераса на кафене или ресторант, веранда на лятна къща или вила. Такива дизайни могат да бъдат намерени в магазини, сладкарници и пекарни. Стилни и практични продукти идеално допълват фасадата на всяка сграда.
Допълнително тези системи са оборудвани с автоматично управление за удобно отваряне/затваряне, вградено осветление. На сенника може да се приложи всякакъв печат: лого, търговска марка.

Характеристики на дизайна

Сенникът е лека шарнирна конструкция със сглобена рамка. Продуктът се монтира над отвора на прозореца. Рамката е изработена от здрав екструдиран алуминий с антикорозионно покритие (може да се използва всеки цвят).

Отварянето и затварянето на конструкцията се извършва ръчно или с помощта на автоматизация. С помощта на сензори за слънчев вятър можете автоматично да регулирате ъгъла на тентата.

Изборът на сенникова система зависи от задачите:
•  Вертикалните конструкции са чудесни за засенчване на прозорци и за защита на вашия дом от любопитни очи. Монтирането на такава тентова система също допринася за създаването на комфортен вътрешен климат.
•  Тента тип пергола е подходяща за декориране на уютни и удобни места в близост до селска къща или кафене. Тази пергола се състои от алуминиева рамка и платнена тента. Терасата ще бъде надеждно защитена от горещото слънце, вятър и дъжд.
•  Конструкциите от касетен тип са прибираща се система, в която валът и тъканта са защитени от специална кутия. Такава защита е подходяща за декориране на витрини, летни дворове.
•  За зониране на пространството са подходящи странични конструкции. С тяхна помощ можете да създадете прибиращ се екран за изкуствен резервоар, да разграничите пространството в беседката, да засенчите определена част от сайта.
Сенниците (за тераси, веранди и други цели) имат следните предимства:
• Пазят от топлина и пряка слънчева светлина. Те предотвратяват проникването на ултравиолетова светлина в помещението.
• Подобряване на видимостта в помещението: премахване на появата на отблясъци върху стъклената витрина и върху компютърни монитори, телевизори.
• Намаляване на разходите за климатизация, предотвратяване на силно нагряване вътре в помещението.
• Не пречат на проникването на въздух, въпреки плътната структура на сенника. Но те осигуряват отлична защита от дъжд и поривист вятър.
•  Хармонично допълват екстериора и могат да се превърнат в ярък акцент върху фасадата на сградата.
•  Ако са правилно инсталирани, те ще издържат много години.
Навесът на сенника е прост и лесен за монтаж. Може бързо да се демонтира.

Защо да изберете нас

Високотехнологично производство, което ни позволява да произвеждаме модерни и издръжливи слънцезащитни и атмосферни системи.
•  Гаранция за високо качество и безопасност на дизайна.
• Възможност за поръчка на сенници от всякакъв размер и вид: касетъчни, полукасетъчни, вертикални, отворени, за декорация на витрини. Поръчваме и перголни сенници за летни дворове и заведения.
• Достъпни цени. Възможност за разсрочено плащане, разсрочено плащане и лизинг.
• Професионален монтаж. Монтажът отнема 3-4 часа. Нашата компания предоставя гаранция за извършената работа.
Стойността на поръчката включва индивидуален дизайн, 3D визуализация(опционално), изготвяне на документация.

Можете да заплатите поръчката в брой, с кредитна карта и по банков път. Готовите конструкции се доставят и монтират в цяла София в радиус до 70 км. и до всеки регион на България от транспортни компании.

Нашите експерти ще помогнат при избора на сенник, като вземат предвид характеристиките на екстериора на сградата, мястото на монтаж и предназначението.