Прибиращи се сенници

Сенниците с прибиращи се (плъзгащи) рамена се разделят на 4 основни вида: отворени, полукасетъчни, касетъчни и витрини. Този тип тента е идеален избор за декориране на открити летни кафенета, тераси и веранди на селски къщи. Здрав и издръжлив дизайн със сгъваеми колена ще създаде надежден навес от яркото слънце и ще предпази от дъжд. Прибиращ се волан на предната лента ще служи като рекламна платформа и декоративен елемент. Предлагат се широка гама от допълнителни опции

Описание

Прибиращия се Сенник  е една от най-универсалните слънцезащитни системи. Впечатляващият, но ергономичен дизайн позволява на перголата да се слее безпроблемно с голямо разнообразие от архитектурни стилове.

Плъзгащият се покрив на тентата ви позволява да регулирате нивото на осветление и осигурява 100% защита от палещото слънце и проливни дъждове. Огнеупорната водоустойчива PVC тъкан напълно неутрализира ефектите на ултравиолетовото лъчение и понижава температурата на въздуха под навеса от 7 до 10 градуса.

Носещите елементи са  изработени от екструдиран алуминий с термореактивно прахово покритие Всички крепежни елементи са изработени от неръждаема стомана. Системите издържат на натоварване от вятър до 117 км/ч. и разполагат с широк набор от допълнителни опции. Средният експлоатационен живот е 10 години.

Основно приложение:  декорация на летни площи на кафенета и ресторанти, открити басейни, селски тераси и веранди.

Време за монтаж:  5 до 8 часа.

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.