Остъкляване Гилотина

Революционна система за плъзгащо рамково остъкляване, характеризираща се с висока функционалност, ергономичност и невероятна естетика. Когато са отворени, повдигащите се и плъзгащи се прозорци служат като стъклена балюстрада, разделяща зоната на ресторанта от пешеходната зона. В отворено състояние образуват прозрачна стена с панорамна гледка. Намира широко приложение както в жилищни, така и в търговски помещения.

Описание


Гилотината е модерен подход към вертикално повдигащото се остъкляване. В затворено състояние прозоречната система гилотина осигурява защита от лошо време (вятър, дъжд), прах, шум и насекоми. Еднокамерен стъклопакет с ширина 20 мм, състои се от две закалени стъкла и една въздушна камера 

Стъклата са с дебелина 4,6 мм, а въздушната камера е с ширина 10,12 мм, има високи топлозащитни характеристики (изключително ефективна е при климатизация и отопление на помещения). Има високо ниво на антивандализъм. Алуминиевата хоризонтална рамка с височина 30 мм и липсата на вертикални стойки осигуряват максимална видимост. Автоматичното управление създава комфорт и удобство на работа. Съвместим с цялата гама перголи. Лесният монтаж и демонтаж на конструкцията осигурява максимална мобилност.

вертикално плъзгане тип гилотина
harakteristiki-gilotina
дистанционно-за-гилотина

Характеристики

Материали:

  • екструдиран алуминий
  • Неръждаема стомана(крепежни елементи)
  • Закалено стъкло

Неограничен преглед:

Системата е с малки рамки и миниатюрни крила, което дава възможност за неограничена видимост.

Спестяване на място:

В системата стъклото се движи вертикално нагоре или надолу, така че можете да поставите маси и столове, без да ограничавате пространството.

Гилотинна система:

Ако системата се отваря надолу, то долният панел остава неподвижен, а останалите се движат, ако системата се отваря нагоре, тогава горният панел става неподвижен и системата се сглобява нагоре.

Използване

Ефективна и ергономична система от повдигащо-плъзгащи прозорци, лесна за работа и с високи експлоатационни характеристики. Гилотинните прозорци, противно на общоприетото мнение, са изключително топли и имат отлични антивандалски свойства. Лека, но издръжлива алуминиева конструкция, не се деформира при охлаждане и нагряване, което предотвратява нейното изкривяване. Ето защо повдигащо-вертикалните прозорци могат да бъдат оборудвани с абсолютно всякакъв вид стъклопакет. Вертикалните плъзгащи се прозорци съчетават естетика и практичност, както и ергономичност.

Моторизираното гилотинно остъкляване има много предимства, които са особено подходящи за оборудването на открити летни кафенета и ресторанти, както и тераси и веранди, разположени на покрива на сгради. Плъзгащата се стъклена стена е монтирана в 4 позиции, които осигуряват отлична вентилация, идеално зонират стаята, създавайки стъклена балюстрада по целия периметър, визуално разширяват пространството и надеждно предпазват от лошо време.

Вертикалното остъкляване е отличен избор за декориране на частна оранжерия. Остъкляването на зимна градина изисква специален подход.  Вертикално повдигащите се плъзгащи се прозорци осигуряват висока пропускливост на светлина, топлина и отлична циркулация на въздуха в помещението. Освен това не е необходимо да затваряте и отваряте всеки прозорец ръчно, вградената автоматизация ще го направи вместо вас и ще улесни максимално управлението на система от всякакъв  размер. Пакетът включва комплект дръжки и механизъм.

Вертикалното остъкляване е практично и много удобно за използване. Той се използва широко в дизайна на кафенета и ресторанти, тераси от всякакъв тип и летни веранди. Нестандартното отваряне на крилото решава редица проблеми и предизвикателства, които обикновено възникват при остъкляване на летни площи.

Предимства:

Спестяване и зониране на пространството

Вертикално повдигащите се прозорци значително спестяват място. Това позволява да се използват за остъкляване на кафенета и ресторанти, разположени в близост до оживени пешеходни алеи. Когато е отворена, неподвижната част образува стъклена балюстрада, която създава надеждна преграда, отделяща зоната на кафенето от улицата.

Комфорт

Гилотинният стъклопакет е абсолютно непроницаем за вятър, дъжд и студ, вертикалните крила не се люлеят от вятъра, почистват се лесно и имат висока устойчивост на удар.

Лесен контрол

Системата за омекотяване осигурява меко и безшумно затваряне. Управлява се лесно с една ръка и се фиксира здраво както в отворено, така и в затворено положение. При остъкляване на кафенета и ресторанти системата е напълно автоматизирана и се управлява от дистанционно управление.

Контрол на климата

Регулируемите вградени филтри осигуряват постоянен приток на свеж въздух, дори когато прозорците са напълно затворени. Топъл профил ще изолира стаята с 50%, така че през студения сезон обектът може да бъде оборудван с инфрачервен нагревател и да се използва през цялата година. Това важи особено за ресторантите и кафенетата.

Дизайн

Гилотинното остъкляване ще придаде на всяко заведение специален жар и статут. Оригиналното и необичайно разположение на прозорците хармонично ще рамкира обект от всякакъв размер и ще го отличава от фона на подобни заведения.

Области на използване

Следните области са се превърнали в най-добрите възможности за използване на гилотинно остъкляване:

Остъкляване на кафенета и ресторанти

Създава стилно и уютно място за приятно прекарване на времето за приятелски и романтични срещи. Същевременно затопля и зонира помещението, придавайки му красива панорамна гледка.

бар стъклопакет

Създава допълнителен панорамен стъклен плот. Помага да се демонстрира асортимента на клиентите и в същото време да се оборудва удобно място за малки социални събирания.

Остъкляване на тераси и веранди

Удобна и практична система, която напълно ще ви избави от проблема с блъскащите се от вятъра прозорци и летящите пердета. Има вградена защита срещу взлом и защита от деца. Плътният непродаваем профил е оборудван със скрита вентилационна система за микропроветряване на помещението. Осигурява допълнителна топлина.

Остъкляване на зимна градина

Вертикално повдигащите се прозорци са идеални за декориране на зимна оранжерия. Очилата са фиксирани в 3 положения: пълен среден и малък отвор. Това ви позволява точно да контролирате нивото на проникване на слънчева светлина и циркулация на въздуха. Високата светлопропускливост на прозорците има благоприятен ефект върху развитието и растежа на растенията.

Технически характеристики  Вертикалното или гилотинно остъкляване е един от видовете структурно остъкляване. Технологията се използва за създаване на стъклена фасада, разположена в строго вертикална равнина или с отклонение от не повече от 15 ° от вертикалата. Закалените 8-10 мм стъкла от системата се монтират в уплътнени алуминиеви рамки със специално гумено уплътнение. Системата за закрепване със специален силиконов уплътнител пренася всички натоварвания върху носещата метална конструкция и осигурява лесно плъзгане на дограмата в профила.

Поръчайте и купете вертикално остъкляване в София  Цената на системата за завъртане и плъзгане се състои от няколко фактора. Основните бяха размерите на конструкцията и допълнителните опции. За точно изчисление можете да се свържете с мениджърите на компанията по всеки удобен за вас начин и да получите приятен ценови бонус.

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.