Мек кристален прозорец

Надеждна и практична алтернатива на стандартния стъклопакет. Има всички предимства на дограмата и панорамното остъкляване, но на много по-ниска цена. Помага за поддържане на оптимална температура, предотвратявайки прегряване и хипотермия на помещението. Осигуряват 100% защита срещу дъжд, вятър и прах. Напълно блокирайте навлизането на насекоми. Устойчив на замръзване до -40° и топлина до +55°. Лесно и бързо се монтира на отвори с всякакъв размер.


Поръчай

Заявка за индивидулна оферта!


Kristalen prozorets
Kristalen prozorets
Kristalen prozorets
Kristalen prozorets

Предишна
Следваща
Описание вертикилни системи

Описание

„Меки прозорци“ Кристални или PVC завеси са изработени от поливинилхлоридно фолио. Дебелината на влакното във филма варира от 500 до 800 микрона. Това придава на прозорците Crystal специална стабилност и гъвкавост. Очилата са устойчиви на надраскване и повреди. Филмът не става мътен с течение на времето, запазвайки прозрачност и еластичност в продължение на 10-12 години.

Прозрачните вложки  са монтирани в специални гъвкави рамки (кантове), които сигурно фиксират материала, предотвратявайки разкъсване и размахване при силен вятър.

Устойчивостта на механични повреди и достъпната цена направиха Crystal една от най-популярните опции за остъкляване в наше време. Практичен и лек дизайн, не изисква специални грижи и лесно се адаптира към отвори с различни размери. Има високо ниво на сигурност.

Основно приложение:  декорация на перголи за тераси, веранди, кафенета и ресторанти.

Kristalen prozorets

Характеристики

  • Дебелина на фолиото 0,4, 0,5 и 0,7 мм.
  • Температурна устойчивост от -40°C до +55°C
  • Пропуска светлина с 90%
  • Допълнителна UV защита
  • Устойчивост на механични повреди (пориви на вятър, удар, драскотини и др.)
  • Надеждна защита от насекоми
  • Широка гама от приложения

Материал:  PVC тъкан (поливинилхлоридно фолио) от 500 до 800 микрона

Кант:  винилова PVC тъкан, първокласна тъкан Oxford, луксозна материя Velfi

Аксесоари:  скоба със силиконова лента (квадратно ухо), въртяща се скоба (овално ухо), френска ключалка (малко овално ухо), цип за двупосочна улица, капси

Произведено във  Франция

Срок на експлоатация:  до 12 години