Кристален прозорец

Надеждна и практична алтернатива на стандартния стъклопакет. Има всички предимства на дограмата и панорамното остъкляване, но на много по-ниска цена. Помага за поддържане на оптимална температура, предотвратявайки прегряване и хипотермия на помещението. Осигуряват 100% защита срещу дъжд, вятър и прах. Напълно блокирайте навлизането на насекоми. Устойчив на замръзване до -40° и топлина до +55°. Лесно и бързо се монтира на отвори с всякакъв размер.

Описание вертикилни системи 1

Описание

„Меки прозорци“ Кристални или PVC завеси са изработени от поливинилхлоридно фолио. Дебелината на влакното във филма варира от 500 до 800 микрона. Това придава на прозорците Crystal специална стабилност и гъвкавост. Очилата са устойчиви на надраскване и повреди. Филмът не става мътен с течение на времето, запазвайки прозрачност и еластичност в продължение на 10-12 години.

Прозрачните вложки  са монтирани в специални гъвкави рамки (кантове), които сигурно фиксират материала, предотвратявайки разкъсване и размахване при силен вятър.

Устойчивостта на механични повреди и достъпната цена направиха Crystal една от най-популярните опции за остъкляване в наше време. Практичен и лек дизайн, не изисква специални грижи и лесно се адаптира към отвори с различни размери. Има високо ниво на сигурност.

Основно приложение:  декорация на перголи за тераси, веранди, кафенета и ресторанти.

Kristalen prozorets

Характеристики

  • Дебелина на фолиото 0,4, 0,5 и 0,7 мм.
  • Температурна устойчивост от -40°C до +55°C
  • Пропуска светлина с 90%
  • Допълнителна UV защита
  • Устойчивост на механични повреди (пориви на вятър, удар, драскотини и др.)
  • Надеждна защита от насекоми
  • Широка гама от приложения

Материал:  PVC тъкан (поливинилхлоридно фолио) от 500 до 800 микрона

Кант:  винилова PVC тъкан, първокласна тъкан Oxford, луксозна материя Velfi

Аксесоари:  скоба със силиконова лента (квадратно ухо), въртяща се скоба (овално ухо), френска ключалка (малко овално ухо), цип за двупосочна улица, капси

Произведено във  Франция

Срок на експлоатация:  до 12 години

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.