Биоклиматични перголи

Модели Биоклиматични перголи

Пергола 25С Биоклиматична

Биоклиматична подвижна пергола

Създайте уникална атмосфера на открито с подвижна Биоклиматична пергола от алуминий. Индивидуална климатична настройка и комфортно пространство за вас и гостите ви. Открийте уюта и естетиката на перголите от Homeplast Engineering.

Пергола-20С-Биоклиматична

Биоклиматична пергола

Изберете модерната Биоклиматична пергола от алуминий за създаване на уютна атмосфера на вашето открито пространство. Регулирайте климата според вашите нужди и създайте перфектно покритие за вашата тераса или градина.

Пергола 18С Биоклиматична

Биоклиматична (Ламели с пълнеж от полиуретанова пяна)

Създайте идеалната атмосфера за вашето пространство с плъзгащата се алуминиева пергола, която ви позволява да контролирате микроклимата според вашите желания. Насладете се на перфектно покритие за вашата тераса или градина, където можете да релаксирате с комфорт и удобство.

Предимства и недостатъци на пергола с плъзгащи се ламели (Биоклиматична)

Има 3 основни вида плъзгащи се покриви за перголи:

– Ламели с пълнеж
от полиуретанова пяна

– Въртящи се ламели.
– Плъзгащи се ламели.

Всеки тип има редица предимства и има широк спектър от приложения.
Пергола с въртящи се ламели или биоклиматична пергола, един от най-популярните модели на слънцезащитния пазар. Въртящите се ламели са едно от основните предимства на този тип пергола. Остриетата са направени от екструдиран алуминий и могат да се въртят до 90°. Тази покривна конструкция помага за регулиране на циркулацията на въздуха и контролира нивото и посоката на осветлението. Друго предимство беше издръжливостта на носещата конструкция дори при екстремни натоварвания. Перголата е в състояние да издържи на вятър със скорост до 120 км/ч. Допълнителен плюс е изящният хармоничен дизайн, който изглежда органично във всеки екстериор. Моделът е оборудван с вградено автоматично управление и може да се управлява с дистанционно управление, мобилен телефон или таблет.
Недостатъците на перголата включват невъзможността за пълно отваряне на покрива и липсата на вградено осветление в въртящите се панели.
Цената на такава пергола във всеки случай се изчислява индивидуално. Крайната цена ще зависи от размерите и конфигурацията на продукта. Специалистите на DecoPlus ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви помогнат да изберете модел според вашите желания и ценови възможности.

Видеа от нашата работа

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.