Безпрофилно плъгане (остъкляване)

Съчетава изключителна визия и невероятна практичност. Надеждната шумо  и топлоизолация и високата пропускливост на светлината на конструкцията са идеални за българския регион. Изработени са от висококачествен алуминий и закалено стъкло 8 и 10  mm. Антивандална и лесна за поддръжка система, има широк спектър от приложения от малък балкон до панорамен ресторант. Цената на плъзгащото се остъкляване без рамка е достъпна за най-широкия потребител.

Vidove bezprofilno plazgane (1)

Описание

Плъзгащо безпрофилно остъкляване  на Българската фирма Хоумпласт Инженеринг ® – дизайнът се състои от безрамкови стъклени каси – 8 или 10 мм закалено стъкло, което придава на панелите максимална здравина и устойчивост на вятър. Препоръчителната височина на панела е 3 метра, максималният брой стъкла е 12 бр. Предлага се в два варианта на плъзгащи се релси за 3 и 5 релси и съответно 3/6 и 5/10 плъзгащи се крила. Крилата се поддържат на долната носеща релса с помощта на специален алуминиев профил, движението се осъществява с помощта на  ролки.

Стегнатостта и ветроустойчивостта на дизайна се осигуряват от специални четки, изработени от PVC и полиестер. Разположението на крилата, техния брой, ширина и посока на плъзгащото се стъкло се определя от индивидуалните изисквания на клиента. Лесният монтаж и демонтаж на конструкцията осигурява максимална мобилност

Характеристики

Материали:

  • алуминий
  • ПВЦ сглобки
  • Закалено стъкло

Ексклузивно предложение от Хоумпласт Инженеринг:

Невероятно здравата конструкция осигурява високо ниво на светлопропускливост и придава на прозорците безтегловен „ефирен“ вид. Предотвратява проникването на мръсотия и прах в помещението, предпазва от дъжд и сняг и осигурява допълнителна звукоизолация. Предлага се в два варианта на плъзгащи се релси за 3 и 5. Препоръчителна височина при стандартна ширина на рамката, 2 метра 50 см.

Harakteristiki-bezprofilno-plazgane-1

Елементи

 

Безпрофилно плъзгане на фирма Хоумпласт Инженеринг® – дизайнът се състои от безрамкови стъклени крила – закалено стъкло 8 или 10 мм.(зависи от височината на крилото), за максимална устойчивост на вятър. Максималната височина на панела е 3 метра, максималният брой стъкла е 12 бр. Предлага се в два варианта на водачи за 3 и 5 стъкла и съответно 3/6 и 5/10 плъзгащи се панели.

Панелите се поддържат на долната носеща релса посредством специален алуминиев профил. Движението се осъществява с помощта на антифрикционни ролки. Стегнатостта и ветроустойчивостта на дизайна се осигуряват от специални четки, изработени от PVC и полиестер.

Разположението на панелите, техния брой, ширина и посока на плъзгащото се стъкло се определя от индивидуалните изисквания на клиента. Лесният монтаж и демонтаж на конструкцията осигурява максимална мобилност. Съвместим с цялата гама перголи Хоумпласт.

Елементи за остъкляване HPE:

Закалено стъкло с дебелина 10мм;
Стъклен алуминиев профил;
Уплътнение Interglass от еластичен найлон;
четково уплътнение;
Странични вложки против триене;
Колички от неръждаема стомана;
Заключващ механизъм;
Двустранна дръжка от неръждаема стомана;
Направляваща релса.

Vidove-bezprofilno-plazgane (1)

Използване


Основните предимства на остъкляването без рамки са липсата на вертикални рамки и изпъкнали прагове. Това ви позволява да създадете ефект на ефирност и прозрачност дори на триизмерна структура. В същото време системата има висока якост и устойчивост на вятър. Закалено стъкло, лесно издържа на налягане от повече от 130 атмосфери и има висока температурна устойчивост. При разцепване стъклото не се чупи, а се разпада на малки парчета с тъпи ъгли.

Важно предимство беше абсолютната плътност на остъкляването без рамки. Системата е непропусклива за проникване на вятър, валежи, прах и мръсотия. Притежава  шумоизолационни свойства и устойчивост на топлина. В зависимост от цялостния дизайн на стаята можете да изберете стъклен лист с всякаква конфигурация: матов, едноцветен, напълно прозрачен или огледален. Алуминиевите профили също могат да бъдат боядисани в различни цветове по RAL от дърво до индиго.

Издръжливостта и пластичността на дизайна на плъзгащата се безрамкова система позволяват използването й в различни области. С негова помощ можете да организирате лятна тераса на ресторант, малко кафене на открито, селски двор, зона за барбекю, покрита беседка и много други. Плъзгащото се остъкляване е чудесен вариант за промяна на обичайния образ на заведението и увеличаване на сезонността на обекта с 5-7 месеца. Инсталирането на инфрачервен нагревател  ще ви позволи да използвате стаята през цялата година, като значително спестявате електроенергия.

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.