Безпрофилно остъкляване

Дизайнът се състои от безрамкови стъклени панели – 8 mm ири 10 mm закалено стъкло, което придава на крилата максимална здравина и устойчивост на вятър. Препоръчителната височина на панела е до 3 метра, максималният брой стъкла е 12 бр. Предлага се в два варианта на плъзгащи се релси за 3 и 5 крила и съответно 3/6/12 и 5/10 плъзгащи се панели. Релсите се поддържат на долната носеща релса с помощта на специален алуминиев профил, движението се осъществява с помощта на антифрикционни ролки. Разположението на панелите, техния брой, ширина и посока на плъзгащото се стъкло се определя от индивидуалните изисквания на клиента. Лесният монтаж и демонтаж на конструкцията осигурява максимална мобилност. Съвместим с цялата гама перголи Хоумпласт Инженеринг.

Безпрофилно плъзгане

Безпрофилно плъзгане

Съчетава изключителна визия и невероятна практичност. Надеждната шумо- и топлоизолация и високата светлопропускливост на конструкцията е идеална за…

Стъклена хармоника

Съчетава изключителна визия и невероятна практичност. Надеждната шумо- и топлоизолация и високата светлопропускливост на конструкцията е идеална за…

Безпрофилното остъкляване или плъзгащо се остъкляване без рамка е чудесна възможност за тези, които искат да увеличат използваемата площ, да създадат допълнително пространство за релаксация и приятно забавление.

Безпрофилното остъкляване се използват за декориране на различни предмети:
• Веранда на къща или вила.
• Тераса на кафе, ресторант или бар.
• Стенна или свободностояща пергола.
• Открит басейн.
При производството на такива конструкции се използват алуминиев профил и удароустойчиво стъкло с дебелина 8 или 10 mm. Висококачествените износоустойчиви материали осигуряват максимална здравина и устойчивост на вятър.

Този метод на остъкляване ще предпази верандата от пориви на вятъра, уличен шум и прах, дъжд, сняг. В сгънато състояние системата е напълно уплътнена, което осигурява добра топло и шумоизолация.

Характеристики и предимства на плъзгащото се остъкляване за тераси и веранди
Безрамковият дизайн се състои от стъклени панели и алуминиев профил. Движението на панелите става по специални плъзгащи се пътеки, които лежат върху профила. Антифрикционните ролки се използват за бързо и безшумно движение.

Модулът може да се състои от 2-12 панела. Броят им зависи от размера на отвора, в който се монтират, личните предпочитания на клиента. Оптималната височина на модула е 2,5-3 метра.

Вижте също варианти за плъзгащо остъкляване тип Гилотина.

Допълнителни слънцезащитни системи:
• Вертикални касетъчни завеси, които могат да се монтират извън и вътре в помещенията. Защитете пространството от яркото слънце, ви позволява да регулирате нивото на засенчване.
• Сенници, които се монтират над прозорците. Дизайнът на коляното ви позволява да промените нивото на наклона на сенника. А благодарение на наличието на касетата, сенникът може бързо да се навие.
Липсата на рамки в дизайна отваря възможността да се насладите на панорамна гледка.

Пет причини да изберете нас:
• Официална гаранция от производителя за всички стъклопакети.
• Собствено модерно производство.
• Комплексни услуги: проектиране, производство, монтаж, поддръжка.
• Приемане на плащане в брой и по банков път. Работим с физически и юридически лица.

Shopping Cart

Искане за оферта

Вашите данни
Информация за продукта

Попълнете и ние ще се свържем с вас до 24 часа.