Автоматика: конзоли, мотори, соларно-вятърни сензори

Управлявайте системата дистанционно директно от вашия смартфон от всяка точка на света! Съвременните системи за автоматизация и контрол ще опростят максимално управлението на перголата. Индивидуалните настройки ви позволяват да създавате сценарии за автоматично отваряне и затваряне на плъзгащия се покрив в зависимост от слънчевата активност и силата на вятъра. Decolife комплектува продукти с автоматизация само от световноизвестни производители с безупречна репутация и високо качество.

Обектни решения

Пергола HPE е автоматична прибираща се тента, оборудвана с 2 или повече опорни колони, в зависимост от размера и вида на конструкцията. Предназначен за защита на открити площи от пряка слънчева светлина. Плъзгащият се покрив на перголата се изработва в три варианта: PVC плат (тента за пергола); въртящи ламели, въртящо-плъзгащи ламели. За допълнителна защита от вятър, сняг и дъжд можете да закупите вертикални сенници или плъзгащи се или гилотинни стъкла. Отличава се с висока устойчивост на вятър и естетична привлекателност.

somfy-io-1

Автоматизация Somfy iO -homecontrol

iO-homecontrol® осигурява комфорт, безопасност и спестяване на енергия всеки ден, като прави вътрешните и външните слънцезащитни системи по-ефективни:…

Автоматизация Somfy

Модерна автоматика от френски производител. Актуаторите от Somfy ще ви дадат възможността да автоматизирате всеки тип ролетна щора, независимо от…

Системите за автоматизация са представени от дистанционни управления за сенници и перголи, соларни и вятърни датчици, електрически задвижвания и двигатели за вертикални системи.

Можете напълно да автоматизирате процеса на управление на плъзгащи се сенници: касетъчни, вертикални, отворени, витрини, перголи, свободностоящи.

Дистанционното управление ще ви позволи да отворите или затворите сенника за минути, да завъртите ламелите на перголата в правилната посока, да включите вграденото осветление и да навиете ролетните щори.

Когато свържете системата „Smart Home“, можете да управлявате сенника на всяко удобно място. Достатъчно е да подадете гласова команда или да използвате специална програма за смартфон. Можете да управлявате системата дистанционно: навсякъде, където има интернет връзка.

За гласови команди се използват програми: Apple HomePod, Google HomeSmart, Amazon Echo. За Smart команди можете да използвате приложенията iO homecontrol, Tahoma, Connexoon.

Предимства на автоматизацията

Дистанционното управление е удобно, просто и бързо. Можете да създадете индивидуални сценарии за сенника. Ако перголата е оборудвана с плъзгащ се покрив или допълнителни касетъчни завеси, тогава трябва да въведете необходимите настройки и дизайнът ще реагира на най-малките промени във вятърната и слънчевата активност.

Автоматизацията на слънчевия вятър ще отвори сенника и ще го затвори, когато слънчевата активност се увеличи. Можете също така да зададете точното време на отваряне.

Малко многоканално дистанционно управление може да извършва няколко операции наведнъж, за да работи с интелигентната система на интелигентния дом: регулиране на осветлението, настройка на работата на климатика, защитни и аудио системи. Работата ще се извършва според даден сценарий или таймер.

Дистанционните управления за сенници имат следните предимства:

  • • Няма значение каква тента сте поставили. Голям избор от автоматизация ще ви позволи да изберете най-доброто решение.
  • • Устройството е с компактни размери. Побира се лесно в дланта ви и е доста ергономичен.
  • • Производителите използват ясни интерфейси, които дори неопитни потребители могат да разберат.
  • • При производството на панели се използват здрави материали.

Сенникът с вертикални или касетъчни рамена също е оборудван с електрическо задвижване. Моторът за слънцезащитната система се характеризира с висока производителност, надеждност и тиха работа. Този d / y елемент опростява процеса на използване на структурата.

Защо да изберете нас:

  • Помощ при избор на системи за автоматично управление.
  • Официална гаранция от производителя: iO homecontrol Somfy и други марки.
  • Плащане в брой и по банков път.
  • Производство, монтаж, поддръжка на слънцезащита.
Shopping Cart