tahoma

Дистанционно Situo 1k iO

Сценарии

Създайте свои собствени сценарии, съобразени с вашия начин на живот

Възможност за инсталиране на собствени скриптове и лесно активиране с едно кликване.

Календар

Можете да персонализирате вашите скриптове за всеки ден от седмицата

Възможност за задаване на различни сценарии в различни часове на деня, включително редица сценарии, които могат да бъдат включени или изключени по всяко време

Възможност за програмиране в различни дни от седмицата, например. „РАБОТА“ от понеделник до петък, а „УИКЕНД“ събота и неделя

Сценарии условни

Създавате допълнителни скриптове

Възможност за създаване на сценарии за непредвидени обстоятелства. Например, ако метеорологичните сензори засекат прекомерна температура в помещението, щорите се затварят автоматично, за да предотвратят прегряване.

Модерната френска автоматизация на Somfy ще автоматизира процеса на управление на ролетни щори, сенници, перголи, летящи или плъзгащи се врати.

Продуктите на Somfi се отличават с надеждна работа през целия период на експлоатация и ви позволяват да доведете слънцезащитните системи до максимално ниво на комфорт.

Характеристики на системите за автоматизация
Производителят произвежда следните видове системи за автоматизация:

• Електрическо задвижване и табло за управление.
Оборудван с радио управление. Позволява моторизиране на перголни въртящи се летви, вертикални и тентови системи. Поддържа множество функции: позиция нагоре, надолу, междинна, стоп.

Инсталирането на диск значително ще удължи живота на слънцезащитата.

Управлението се осъществява с помощта на специално едноканално или многоканално дистанционно управление или бутон. Можете да задавате необходимите команди от вътрешността на къщата, стоейки на терасата.

Някои модели електрически задвижвания също поддържат функцията за аварийно повдигане.

• Интелигентно управление.
Произвеждат се системи за безжичен интелигентен дом, които ви позволяват да контролирате слънцезащитата от смартфон, компютър, смарт часовник. Използва се централизирана система за управление на всички устройства, свързани към Smart технологията.

Функции за интелигентно управление:
• Създаване на сценарии и активирането им с едно щракване: отваряне / затваряне на сенника в определен час от деня, включване / изключване на вграденото осветление.
• Програмиране по дни от седмицата: почивни дни, работа.
• Създаване на сценарии за непредвидени обстоятелства: автоматично затваряне на пергола или щори при рязко повишаване на температурата, режим на вентилация и други функции.
С помощта на тази автоматизация ще създадете уютна атмосфера и комфортен микроклимат в помещението. Освен това можете да закупите вътрешни и автономни радиосензори за слънчева активност, видеокамери.

Защо да изберете нас:
• Официална гаранция от производителя.
• Голям избор от допълнителни слънцезащитни опции.
• Доставка до региони.
• Съдействие при избор и монтаж на автоматика.

Shopping Cart